Změny se zrychlují - Lodl, Jan
V rýchlo meniacom sa svete musíme byť schopní zmeniť smer biznisu. Diverzita je motorom inovácií a kreativity. Zmeny a vplyv na biznis i ľudí. Diverzita a zmena schopnosti týmu vyhľadávať zmeny. Význam nadšenia, osobného nasadenia a dosiahnutie vzájomného porozumenia. Rast spoločnosti a dopad na zamestnancov. Medicejský efekt.