Selected Aspects of Youth and Graduates‘ Unemployment in Slovakia - Klimko, Roman, 1985-
Fenomén nezamestnanosti mladej generácie. Vývoj nezamestnanosti absolventov vysokých škôl v Slovenskej republike. Vybrané aspekty začleňovania mladých ľudí na pracovný trh a možné riešenia. Faktory, ktoré majú vplyv na veľkosť nezamestnanosti mladých ľudí. Iniciatívy EÚ v rámci zamestnanosti mládeže; opatrenia.