Návrh de lege ferenda a zápis do registra poskytovateľov osobitného finančného vzdelávania - Slezáková, Andrea, 1980-
Osobitné ﬁnančné vzdelávanie tvorí jednu zo zložiek odbornej spôsobilosti. Účel regulácie spočíva v zabezpečení znalostí a schopností u fyzických osôb tak, aby boli naplnené minimálne požiadavky zákona, a to vzhľadom na zložitosť a rozsah činností vykonávaných ﬁnančnými agentmi a ﬁnančnými poradcami. Podmienky, ktoré je nutné preukázať na účely zápisu do registra poskytovateľov OFV. Lehota na zápis do registra. Návrh de lege ferenda. Povoľovacie konanie. Dokazovanie.