Evaluation der Maschinellen Übersetzung. Die Tücken bei der Übersetzung eines Protokolls - Štefčík, Jozef, 1976-
Vzrast dôležitosti internetových prekladačov. Porovnanie a hodnotenie kvality prekladu.