Vývoj produktivity práce v sieti pohostinstva veľkých podnikov na Slovensku - Bolgáč, Ján, 1959-
Vývoj produktivity práce v sieti pohostinstva veľkých podnikov za 20 a viac zamestnancov na Slovensku na základe údajov zo ŠÚ SR za roky 2009 – 2018. Metodické prostriedky používané pri analýzach vývoja produktivity práce. Analýza údajov vstupujúcich do ukazovateľa produktivity práce (analýza tržieb za rok; analýza počtu zamestnancov za sieť pohostinstva). Vytvorenie ukazovateľa produktivity živej alebo zhmotnenej práce.