Využitie nových zdrojov údajov pre účely oficiálnej štatistiky - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Možnosti využitia nových zdrojov údajov pre účely oficiálnej štatistiky. Experimentálny prístup Štatistického úradu SR k tvorbe multizdrojových štatistík so zameraním na oblasť cenových štatistík. Možnosti využitia transakčných údajov obchodných reťazcov ako aj údajov získaných metódou tzv. web scrapingu.