Logistické technológie v podnikovom riadení - Richnák, Patrik, 1988-
Logistické technológie, využívané v podnikom riadení. Analýza vybraných logistických technológií. Komplexný pohľad na logistické technológie. Komparatívna analýza vybraných logistických technológií - Kanban, Quick Response, Efektívna reakcia na požiadavky zákazníka.