Miestna samospráva z pohľadu finančnej analýzy - Lukáč, Jozef, 1991-
Analyzovanie faktorov, ktoré ovplyvňujú finančnú situáciu obcí a miest s poukázaním na zdroje informácií pre finančnú analýzu. Informácie o obci z pohľadu rozpočtovníctva a z pohľadu účtovníctva. Vplyv na budúce investovanie obcí a miest alebo šetrenia verejných prostriedkov.