[Chudoba a sociálne vylúčenie v EÚ a v SR : v kontexte stratégie Európa 2020] - Megyesiová, Silvia, 1969-
Recenzia na monografiu zameranú na chudobu a sociálne vylúčenie ako viacdimenzionálny jav. Tri rozoberané aspekty uvedeného problému a to analýza príjmovej chudoby, materiálnej deprivácii a vylúčeniu z trhu práce. Prezentovanie výsledkov štatistických analýz na dátovom súbore slovenských domácností.