Position of Self-regulated Learning in an English as a Foreign Language Classroom in a University Setting - Zamborová, Katarína, 1988-
Skúmanie samostatného učenia študentov, sebaregulácie a efektívnosti daného učenia. Definovanie sebaregulácie a predstavenie jej modelov. Výskum na danú tému a praktické závery sebaregulácie študentov pri štúdiu angličtiny na univerzitách.