Komparácia medzinárodných ohodnocovacích štandardov z pohľadu prienikov metodiky ohodnocovania v SR - Kubica, Milan, 1958-
Harmonizácia ohodnocovacích štandardov na medzinárodné účely. Porovnanie oblastí znalectva a valuácie, t. j. oceňovania z pohľadu Medzinárodných oceňovacích štandardov so zameraním na ohodnocovanie nehnuteľností a stavieb. Priblíženie súdneho inžinierstva. Medzinárodné ohodnocovacie štandardy. Európske ohodnocovacie štandardy.