Advantages and Disadvantages of Teaching Business English in Mixed Level Groups - Pašková, Hana
Analýza výhod a nevýhod vyučovania angličtiny v heterogénnych skupinách. Skúmanie efektívnosti výučby, vnímania študentov a požiadaviek učiteľov. Predstavenie metód výučby v skupinách s rôznou úrovňou študentov.