Zmeny intenzity kontrolovania – manažér v role objektu kontrolovania - Mišún, Juraj, 1978-
Priblíženie významu a vývoja kontroly. Subjekt a objekt kontroly. Vzťahy k iným otázkam ohľadom kontrolovania. Vnímanie intenzity kontrolovania, pociťovanie zvyšovania intenzity od vyššie postaveného/externého subjektu.