Startupy na ceste za podnikateľským úspechom - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Možnosti generických podnikateľských stratégií startupových spoločností. Vývojové tendencie a obchodné modely startupu. Podnikateľské prostredie startupov. Konkurenčné výhody startupov.