Ways of Generating Revenue in Start-ups - Bednár, Richard, 1985-
Tvorba výnosov ako jeden z hlavných pilierov podnikania. Start-upy a hľadanie nových zdrojov výnosov. Analýza obchodných modelov a metód financovania v 76 začínajúcich podnikoch. Typológia zdrojov výnosov, ktorá by mala slúžiť ako inšpirácia pre začatie podnikania.