Kybernetická bezpečnosť ako súčasť IT Governance - Beláňová, Benita, 1973-
Bezpečnostná politika ako základ pre zachovanie informačnej bezpečnosti. Základné problémy, ktoré firmy musia riešiť v rámci informačnej bezpečnosti. Čiastkové výstupy niekoľkoročného výskumu, ktorý mapuje vývoj informačnej bezpečnosti v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Hlavné nedostatky a identifikácia vlastnosti podniku, s ktorou nedostatky súvisia. Nástroje kybernetickej bezpečnosti používané podnikmi SR.