Kontrola priznania a výkonu osobitných a výlučných práv v európskom práve - Lapšanský, Lukáš
Agenda kontroly opatrení členského štátu EÚ týkajúcich sa verejných podnikov a podnikov, ktorým boli priznané osobitné alebo výlučné práva. Relevantné právne normy (článok 106 Zmluvy o fungovaní EÚ).