Vzdelávanie manažérov v IKT v kontexte vývoja spoločnosti - Bolek, Vladimír, 1988-
Definície pojmov znalosti, zručnosti a kompetencie podľa vybraných autorov. Celoživotné vzdelávanie. Analýza a vývoj HDP v komparácii s výdavkami na vzdelávanie v SR (2016-2018). Verejné výdavky na vzdelávanie a prognóza do roku 2020. Potreba investícií do sieťovej infraštruktúry, budovania počítačových učební ako aj nákupu literatúry.