Slovak Startups in the International Markets - Procházková, Katarína, 1983-
Začínajúce podniky v globálnom podnikateľskom prostredí z hľadiska podnikania v zahraničí a uskutočňovania strategických krokov. Identifikácia základných strategických krokov a rozhodovanie o začínajúcich podnikoch prostredníctvom vybraných ukazovateľov, ako sú prítomnosť na trhu, akčný rádius a režimy vstupu.