Trend rozvoja elektromobility v európskom priestore - Richnák, Patrik, 1988-
Postavenie a rozvoj elektromobility v európskom priestore. Konceptuálny rámec prostredníctvom zahraničných zdrojov a vývoj elektrombility vo vybraných krajinách, ktoré sa nachádzajú v Európe, prostredníctvom dát získaných z Európskeho observatória pre alternatívne palivá (EAFO). Vývoj elektromobility v Holandsku, Taliansku, Slovensku, Nórsku.