Analýza trendu a prognóza HDP Slovenskej republiky - Komara, Silvia, 1985-
Navrhnutie a zostrojenie štatisticko-ekonometrického modelu hrubého domáceho produktu Slovenskej republiky so zameraním na kvalitu krátkodobej prognózy. Použitie konceptu ARIMA modelov pre hrubý domáci produkt Slovenskej republiky. Vývoj hrubého domáceho produktu na Slovensku.