Recovery of the European Asset Management Ten Years after the Financial Crisis - Matušovičová, Monika, 1967-
Analýza súčasnej situácie európskeho riadenia aktív po finančnej kríze 2007-2009. Porovnanie európskych aktív s globálnou situáciou, ako aj európske makroekonomické ukazovatele vrátane hrubého domáceho produktu a zamestnanosti.