Vzdelávanie - kľúčový faktor rozvoja a kvality ľudského kapitálu - Bukovová, Sylvia, 1959-
Ľudský kapitál (zamestnanci) ako kľúčová zložka úspešného fungovania podniku. Intelektuálny kapitál. Vzdelanie ako dominantný činiteľ ovplyvňujúci kvalitu ľudského kapitálu. Stratégia Európa 2020 a jej ciele v oblasti vzdelávania. Národný program rozvoja výchovy a vzdelávania Kvalitné a dostupné vzdelanie pre Slovensko.