Vzdelávanie manažérov - Centárová, Jana
Celoživotné vzdelávanie ako nevyhnutná zložka pri práci manažéra. Cieľ vzdelávania manažérov. Metódy vzdelávania manžérov na pracovisku. Metódy vzdelávania mimo pracoviska. Proces vzdelávania: potreba vzdelávania, plán, realizácia a vyhodnotenie vzdelávania.