Informačné systémy podľa úrovne riadenia - Černý, Matej, 1982-
Typy rozhodovania a informácií podľa úrovne riadenia. Architektúra integrovaného podnikového informačného systému. Príklady výstupov z IS podľa úrovne riadenia. Zjednodušené informačné toky v podniku. ERP systém. Kategorizácia IS podľa úrovne riadenia.