Kritika byrokracie - Skorková, Zuzana, 1979-
Byrokratická forma organizácie. Základné znaky byrokracie v podniku. Paradigmy Weberovej analýzy byrokratickej organizácie. Prierez kritických pohľadov na byrokraciu od čias Maxa Webera až po súčasnosť.