Personálne pozadie startupov - Slávik, Štefan, 1955-
Startupy ako inovatívny doplnok stredných a veľkých podnikov. Startupy ako zdroj pracovných príležitostí pre mladých ľudí a absolventov škôl. Startupy, zakladatelia, vodcovia a tímy. Nové poznatky o personálnom pozadí startupu ako atraktívnej, no zatiaľ málo preskúmanej podnikateľskej formy.