Štandardizácia a normalizácia ako klasický a novodobý pojem (fenomén) rozvojových procesov v podniku - Dupaľ, Andrej
Prínosy štandardizácie a normalizácie pre organizáciu a riadenie výrobného procesu. Možnosti štandardizácie a normalizácie vo väzbe na automatizáciu v príprave výroby. Možnosti automatizácie technologickej prípravy výroby. Použitie počítača pri modelovacích prácach. Použitie počítača pri organizačných projektoch prípravy výroby. Štandardizácia a normalizácia (unifikácia) v manažmente výroby.