Management of the Remediation of Old Environmental Burdens - Majerník, Milan, 1952-
Zaťaženie životného prostredia a vykonávanie environmentálnej politiky v Európe a na Slovensku. Správa kontaminovaných území v Európe. Identifikácia a hodnotenie rizika environmentálnych záťaží. Riziko podľa STN ISO 31000 „Riadenie rizika“.