Analýza iránskej medzinárodno-obchodnej pozície v období protekcionizmu - Borovská, Zuzana
Vývoj medzinárodného obchodu iránskej ekonomiky od roku 1948 do roku 2018. Zhodnotenie jeho súčasnej komoditnej a teritoriálnej štruktúry, v období silnejúceho protekcionizmu zo strany Spojených štátov.