Rola krajiny pôvodu vo vybraných problémoch marketingu - Čvirik, Marián, 1992-
Význam a funkcia krajiny pôvodu vo vybraných problémoch marketingovej teórie i praxe. Produkt ako základ pri efekte krajiny pôvodu. Dve oblasti marketingu - medzinárodný marketing a strategický marketing. Využitie krajiny pôvodu a značiek.