Pôsobenie konceptu krajiny pôvodu na nákupné správanie v kontexte generačného marketingu - Čvirik, Marián, 1992-
Diferencie vplyvu efektu krajiny pôvodu na nákupné správanie jednotlivých generácií. Diferencie v percepciách. Aproximácia pojmu krajina pôvodu. Generačný marketing - fundamentálna charakteristika jednotlivých generácií (generácia svetových vojen, generácia X, generácia Y a ďalšie..).