Aktivity medzinárodných osobných leteckých dopravcov v oblasti enviromentálnej udržateľnosti - Frasch, Alexander, 1992-
Negatívne vplyvy leteckého priemyslu na životné prostredie. Charakteristika aktivít najväčších európskych leteckých prepravcov v oblasti enviromentálnej politiky a vyhodnotenie najefektívnejších a zároveň enviromentálne najzodpovednejších dopravcov podľa sledovaného kritéria.