Odvolanie hlavného kontrolóra obce - Keller, Marek
Najnovšia judikatúra súdov k odvolaniu hlavného kontrolóra z funkcie. Zmeny v možnosti hlavného kontrolóra žalobou iniciovať konanie o preskúmaní zániku jeho funkcie.