Odvetvová štruktúra ekonomických procesov v podmienkach Slovenskej republiky – súčasný trend ubytovacích a stravovacích služieb - Gáll, Jozef, 1991-
Členenie národného hospodárstva. Súčasný stav odvetvovej štruktúry ekonomiky v slovenských regiónoch kategórie NUTS 1 a NUTS 3 s pozornosťou upriamenou na sekciu NACE I – Ubytovacie a stravovacie služby. Koncentrácia na odvetvia ubytovacích a stravovacích služieb v podobe výpočtov hustoty a intenzity priemyslu.