Možnosti merania zamestnanosti v cestovnom ruchu - Naňáková, Martina, 1990-
Kritéria identifikácie zamestnanosti v cestovnom ruchu. Komplexný pohľad na meranie zamestnanosti v cestovnom ruchu, pomocou porovnania metodiky výpočtov absolútnych ukazovateľov zamestnanosti v cestovnom ruchu Slovenskej republiky.