Exploiting Advanced Information Technologies More Fully in Business English Courses - Hrdličková, Zuzana
Pokročilé IKT a vysoko skúsení znalostní pracovníci. Vysokoškolské vzdelávanie obchodnej angličtiny prostredníctvom elektronického kurzu Moodle pre lepší písomný a verbálny prejav a chápanie textov. Dotazník zameraný na prácu v Moodli. Vykonanie kvantitatívnej a kvalitatívnej analýzy.