Vplyv open space na duševné zdravie zamestnancov - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Vplyv open space na pracovný výkon a duševné zdravie. Open space vs klasické kancelárie – výhody a nevýhody. Vnímanie open space zamestnancami. Celková spokojnosť zamestnancov s open space. Dôvody nespokojnosti s open space. Identifikovanie rušivých faktorov z pohľadu hluku.