Spatial Cluster Analysis of the Regional Poverty in the European Union - Furková, Andrea, 1975-
Úloha priestorovej interakcie v kontexte chudoby a sociálneho vylúčenia v rámci 141 obcí NUTS v rámci dvoch regiónov EÚ v rokoch 2016-2017. Lokálne univariantné a multivariantné Garyho štatistiky.