Bariéry versus preferované formy rodičovství u neheterosexuální populace - Maříková, Hana
Analýza bariér rodičovstva u neheterosexuálnej populácie a ich preferencia ciest k rodičovstvu. Pojem sociálne rodičovstvo, prekážky a podpora sociálneho okolia. Reprezentatívny výskum z roku 2019 na tému rodičovských túžieb a intencie osôb s touto identitou.