High-Tech Start-Up and Valuation Methods - Polednáková, Anna, 1957-
Potreba ocenenia v začínajúcich technologických spoločnostiach. Kľúčové rozdiely v týchto spoločnostiach. Startupy a tradičné metódy oceňovania, ich výhody a nevýhody.