Efektivita investícii do produkovaného obsahu - Kuchta, Martin, 1990-
Tvorba obsahu ako časovo a finančne náročný proces s vopred stanovenou monetizačnou stratégiou. Každá firma (médium alebo akákoľvek značka produkujúca obsah) by mala byť schopná určiť efektivitu nákladov vynaložených na produkciu obsahu a návratnosť investície.