Vplyv používateľského správania na budúcnosť bannerovej reklamy - Kuchta, Martin, 1990-
Identifikácia piatich zásadných ukazovateľov, ktoré vytvárajú tlak na diverzifikáciu súčasných monetizačných stratégií médií a smerujú inzerentov k natívnej reklame.