Životné šance sociálnych aktérov v kontexte spoločenského vývoja na Slovensku - subjektívna dimenzia - Lubelcová, Gabriela
Životné šance (príležitosti) - ich vymedzenie a prístupy. Náčrt konceptualizácie životných šancí. Životné šance očami sociálnych aktérov - sekundárna analýza vybraných dát medzinárodných výskumov. Analýza výsledkov výskumov realizovaných v r. 1992, 1999, 2009 a 2016 zhromaždených v Slovenskom archíve sociálnych dát.