Fiškálna udržateľnosť v krajinách vyšehradskej skupiny - Kálovec, Marek
Prehľad najpoužívanejších modelov hodnotenia dlhového zaťaženia a z toho vyplývajúcej fiškálnej udržateľnosti. Aplikácia jedného z modelov na skupinu krajín V4 vychádzajúc zo súčasných parametrov vo fiškálnej a makroekonomickej oblasti tak, aby zodpovedal podstatnú otázku – aká je fiškálna pozícia krajín Vyšehradskej skupiny desať rokov po finančnej kríze?