Zhodnotenie Stratégie digitálnej transformácie Slovenska 2030 - Leško, Peter, 1989-
Zhodnotenie nedávno prijatej Stratégie digitálnej transformácie Slovenska 2030. Táto stratégia je rámcovou nadrezortnou vládnou stratégiou, ktorá definuje politiku a konkrétne priority Slovenska v kontexte už prebiehajúcej digitálnej transformácie hospodárstva a spoločnosti pod vplyvom inovatívnych technológií a globálnych trendov digitálnej doby.