Význam fiškálnej politiky v kontexte hospodárskeho cyklu - Martincová, Marta, 1955-
Hospodársky cyklus. Význam fiškálnej politiky v kontexte hospodárskeho cyklu. Mechanizmus koordinácie fiškálnej politiky v eurozóne.