Digitálny a online marketing - Šipoldová, Romana, 1995-
Zameranie na nástroje online marketingu najviac na sociálne médiá a sociálne siete. Reklama a jej publikum. Výhody a nevýhody online marketingu. Online populácia a vývoj slovenskej online populácie za roky 2012 až 2018. Rozdelenie slovenskej online populácie podľa zariadení, ktoré využíva. Vlastníctvo digitálneho zariadenia obyvateľov Slovenska. Tradičný a programatický nákup online reklamy. Základné pojmy online reklamy.