Inovatívne prvky migračnej politiky v krajinách EÚ - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Zameranie na prvky politiky integrácie migrantov v členských štátoch EÚ. Zameranie na tie, ktoré ju posúvajú na kvalitatívne vyššiu úroveň.