Súčasný stav znalostného manažmentu v malých podnikoch na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Znalostný manažment a znalostná ekonomika. Povedomie o problematike znalostného manažmentu v malých podnikoch v SR. Vnímanie dôležitosti jednotlivých faktorov znalostného manažmentu. Motívy pre zavedenie znalostného manažmentu. Prínosy znalostného manažmentu.